Over Ons

 

 

Wij organiseren sinds 2003 zeilweekenden en hebben daarnaast 7 jaar een camping met een buitensport- en recreatiebedrijf gerund in de Belgische Ardennen. Iedere dag beleven we veel plezier aan het verzorgen van standaard dagjes uit voor groepen, maar ook de meer exclusieve uitstapjes voor groepen en individuele deelnemers. Uiteindelijk gaat het om het avontuur, oftewel DISCOVERY!

Met onze achtergrond als gastheer en gastvrouw verzekeren wij uw groep van een optimale dag of meerdaagse reis.

TTSC staat voor “The Tourism & Sports Company”. Een naam waarmee we aangeven dat we ook voor internationaal opererende bedrijven activiteiten willen verzorgen. We werken echter onder de naam “Discovery Recreatie” en hebben thema’s als o.a. Varend Netwerken.

Wij werken vanuit Bierum en hebben een thuisbasis voor lokale activiteiten in het pand Nije Riep te Spijk. Vanuit hier bieden we leuke activiteiten in combinatie met eten en drinken. Ook het vervoer van en naar onze locatie met bijvoorbeeld een oldtimer bus behoord tot onze standaard mogelijkheden.

Maatwerk arrangementen vinden wij super leuk om te organiseren. Water staat aan de basis van veel van onze specialiteiten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend inventariserend gesprek!

Ron & Ans-Trea

Activiteiten
Ubbenasingel 3, 9909 AM, Spijk

Kantoor
Hereweg 20, 9906 PE, Bierum